Как да изберем правилното подемно оборудване в Китай

Общ преглед: Подемното оборудване се отнася до всяко оборудване, което се използва за повдигане на тежки товари.Изборът на правилното оборудване за такелаж и повдигане гарантира, че вашето работно място е безопасно и защитено.

1, Важно е, когато разглеждате типовете подемно оборудване, да сте уверени, че можете да се справите правилно със задачата за повдигане, която имате.

https://www.jtlehoist.com/chain-sling-hook-lifting-sling-ring-iron-chain-crane-chain-hoist-chain-traveling-crane-hook-lifting-tool-product/https://www.jtlehoist.com/mini-wire-rope-chain-electric-hoist-winch-with-hand-control-wireless-remote-control-100-1000kg-product/https://www.jtlehoist.com/germany-style-winch-type-hoist-lifting-motor-multifunctional-electric-hoist-200kg-1000kg-product/

Видове подемно оборудване:

Верижни сапани и фитинги

Автокран за открит / вътрешен кран

Въже и сапани за въжета

Общи повдигащи верижни блокове

Окови

Ремъци и кръгли сапани

Пружинни балансьори

Товарна количка ролкови кънки

https://www.jtlehoist.com/lifting-mini-crane-for-house-construction-building-200kg-500kg-1000kg-product/https://www.jtlehoist.com/lifting-mounted-hydraulic-mini-electric-pick-up-truck-crane-500kg-1000kg-product/https://www.jtlehoist.com/chain-block-chain-hoist-manual-portable-mini-chain-hoist-1t-2t-3t-5t-product/

2, Подемното оборудване трябва да е здраво, издръжливо и подходящо за предложената употреба.По същия начин товарът и всичко, което е прикрепено към него, трябва да са подходящи и с подходяща здравина.

3, Повдигателното оборудване, включително аксесоарите, трябва да бъдат видимо маркирани с подходяща информация, която да се вземе предвид при използването му.

4, Задачите по повдигане трябва да се планират, контролират и изпълняват по безопасен начин от хора, които са компетентни за това.

5, Ако повдигателното оборудване ще се използва за първи път, то трябва да бъде щателно проверено от компетентно лице след монтажа, но преди да бъде пуснато в експлоатация.

6. Препоръчително е да използвате оборудване, което може да издържи по-голямо тегло, отколкото прилагате, тъй като това ще избегне всякакви щети, когато се добавят неволни тежести.

 

Защо да изберете Hebei jingteng hoisting Machinery Manufacturer Co.Ltd?

Ние сме една от водещите компании за проверка, изпитване, проверка и сертифициране на всички видове кранове, подемно-транспортна техника.ние можем да предложим различни повдигащи съоръжения, като мобилни кранове, преносими електрически телфери, двигателни кранове, много друго жизненоважно оборудване

Нашата политика е да доставяме висококачествено оборудване за повдигане и безопасност на физически лица или компании навсякъде по света на конкурентни цени.Едно нещо, което трябва да се уверите, преди да закупите подходящо оборудване за повдигане, е да вземете предвид доставчиците на оборудване за повдигане в Китай, като Hebei jingteng hoisting Machinery Manufacturer Co.Ltd, които предлагат висококачествени услуги.

Етикети: Доставчици на подемно оборудване в Китай

Категоризирано в: Подемно оборудване

Тази публикация е написана от Hebei jingteng hoisting Machinery Manufacturer Co.Ltd


Време на публикуване: 20 декември 2021 г